Oppo Android 8.x-Führer

Diese Einstellungen müssen ordnungsgemäß konfiguriert iKeyMonitor Arbeits zu halten.

1. Settings > Battery> Energy saver > Internet Service > Background Freeze, Abnormal apps optimization, Doze
    Auf „OFF“

battery power saving energy saver internet service power save off

2. Einstellungen> Batterie> Energiespar
    Auf „OFF“

settings battery battery power saving

3. Settings > App Management > Internet Service > App info > Allow auto startup
    Auf „ON“

settings app management app management auto start

Andere Einstellungen

Keine Notwendigkeit, diese Einstellungen standardmäßig zu ändern. Aber sie beeinflussen iKeyMonitor Funktionen, sofern vom Anwender geändert.

1. Settings > Dual SIM & Cellular > Apps using Wi-Fi and Mobile Data > Internet Service > Wi-Fi & Mobile data
    Auf „ON“

app using network apps using wifi internet service network using

2. Settings > Dual SIM & Cellular > Data Saving
    Auf „OFF“

settings dual sim card data saving turn off data saving

3. Settings > Security > Permissions > Advanced Permissions > Read app notifications > Internet Service > Allow
    Auf „ON“

security permission advanced permissions read app notifications

4. Location information > Apps that use GPS in the background > Internet Service
    Auf „ON“

location information apps that use GPS

5. Settings > Security > Permissions > App > Internet Service > All Permissions & Set individual permission > Allow
    Auf „ON“

settings security app internet service allow permission