Διαμόρφωση

Σε απευθείας σύνδεση πίνακα Cloud

Διαμόρφωση

Διαχείριση συσκευών

Κάντε κλικ "Συσκευή»-«Τηλεχειριστήριο»Στο αριστερό μενού για να ολοκληρώσει διάφορες ρυθμίσεις.

Αλλαγή ονόματος συσκευής

  • Ορίστε ένα φιλικό όνομα της συσκευής πατώντας το υπάρχον όνομα συσκευής, τροποποιώντας το όνομα στο πεδίο εισαγωγής και κάντε κλικ στο κουμπί ελέγχει το σήμα για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.

Ενέργειες

  • Κατάργηση εγκατάστασης

    Η επιλεγμένη συσκευή και όλα τα σχετικά δεδομένα του θα διαγραφούν από τον πίνακα? Εν τω μεταξύ, EaseMon πελάτης θα πρέπει να απεγκατασταθεί από το στόχο Mac.
  • απαγόρευση

    Βάλτε επιλεγμένη συσκευή στην μαύρη λίστα.

    Εάν μια μη εξουσιοδοτημένη συσκευή που είναι συνδεδεμένη με το λογαριασμό Cloud σας, μπορείτε να επιλέξετε από τις αναφερόμενες συσκευές και κάντε κλικ στο «απαγόρευση«. Με τον τρόπο αυτό, EaseMon θα καταργηθεί από αυτήν τη συσκευή και όλα τα σχετικά δεδομένα θα διαγραφούν και η συσκευή απαγορεύεται από τη σύνδεση και πάλι.
  • Εμφάνιση Αποκλεισμένο Device (s)

    συσκευές προβολής που έχει απαγορευτεί
  • Αποσυνδέση

    Επιλέξτε τη συσκευή, επιλέξτε «Αποσυνδέση«, Ο στόχος Mac θα αποσυνδεθείτε τρέχοντα λογαριασμό.
  • επανεκκίνηση

    Επιλέξτε τη συσκευή, επιλέξτε «επανεκκίνηση«, Ο στόχος Mac θα επανεκκινήσει
  • ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

    Επιλέξτε τη συσκευή, επιλέξτε «ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ«, Ο στόχος Mac θα κλείσει

Όταν μια συσκευή απεγκατασταθεί από το ηλεκτρονικό πίνακα Cloud, το λογισμικό σε αυτή τη συσκευή θα στραφούν σε unregistered έκδοση, έτσι ώστε μια άλλη συσκευή μπορεί να προστεθεί.

Διαχείριση ομάδων

Με τη λειτουργία της ομάδας, είναι εύκολο για τους χρήστες και τις συσκευές της ομάδας από το τμήμα ή την ομάδα. Η προεπιλεγμένη ομάδα είναι ακαθόριστο. Οι ομάδες και οι χρήστες μπορούν να προστεθούν / επεξεργασία / μετακινηθεί από το «Ρυθμίσεις»-«ομάδες«.

Ορισμός ψευδώνυμο χρήστη

  • Κάντε κλικ "Επεξεργασία»Αφού ο χρήστης, που ένα φιλικό ψευδώνυμο χρήστη στο κενό πλαίσιο εισαγωγής και κάντε κλικ στο«Εντάξει«.

Αλλαγή κατάστασης User Παρακολούθησης

  • Κάντε κλικ "Επεξεργασία»Αφού ο χρήστης, επιλέξτε ένα καθεστώς ελέγχου από την αναπτυσσόμενη λίστα και κάντε κλικ στο κουμπί«Εντάξει«.

Κατάσταση για EaseMon

  • Ενεργός:

    Οι συσκευές είναι υπό παρακολούθηση.
  • Ανασταλεί:

    Αυτή η κατάσταση θα σταματήσει τον χρήστη από τη μεταφόρτωση αρχείων καταγραφής στον πίνακα σύννεφο.
  • Διαγραφή χρήστη:

    Αυτή η κατάσταση θα διαγράψει το χρήστη και τα δεδομένα του.

Προσθέστε λέξεις ειδοποίησης

EaseMon παίρνει ένα στιγμιότυπο αυτόματα, όταν μια λέξη-κλειδί που προκαθοριστεί ενεργοποιείται στις δραστηριότητες των χρηστών.

Παω σε Ρυθμίσεις - λέξεις alert για τη διαχείριση συναγερμού λέξη και κατηγορίες. Χωρίστε τις λέξεις ειδοποίηση με κόμμα για να προσθέσετε στην παρτίδα.

Ειδοποίηση Τύποι λέξη

  • Πλήκτρα Τύπος:

    Στιγμιότυπα θα συλλαμβάνονται όταν πληκτρολογήσεις του χρήστη περιέχουν τις λέξεις ειδοποίηση.
  • Website URLs τύπου (EaseMon):

    Στιγμιότυπα θα συλλαμβάνονται όταν οι διευθύνσεις URL των ιστοσελίδων περιέχουν τις λέξεις ειδοποίηση.
  • Τίτλος του παραθύρου τύπου (EaseMon):

    Στιγμιότυπα θα συλλαμβάνονται όταν ο τίτλος του παραθύρου περιέχει τις λέξεις ειδοποίηση.
  • App Όνομα Τύπος (iKeyMonitor):

    Στιγμιότυπα θα συλλαμβάνονται όταν το όνομα της εφαρμογής περιέχει τις λέξεις ειδοποίηση.

ειδοποιήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Μετά τη διαμόρφωση, EaseMon να στείλετε ένα email ειδοποίηση όταν η συγκεκριμένη ειδοποίηση λέξη εντοπιστεί, ώστε να μπορείτε να πάρετε σύμφωνα ενέργειες το συντομότερο δυνατόν.

Προσθήκη Ειδοποιήσεις

  • 1. Πηγαίνετε στο Ρυθμίσεις - Ειδοποιήσεις
  • 2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο «+» για να ξεκινήσει Ρυθμίσεις ειδοποίησης.
  • 3. Ακολουθήστε τις οδηγίες για να συμπληρώσετε Έκθεση όνομα, Χρονικό, επιλέξτε ή να προσθέσετε κατηγορίες, επιλέξτε Τμήματα και να προσθέσετε παραλήπτες.

Διαχείριση Διαχειριστής Χρήστες και Ρόλοι

Ρύθμιση πολλούς χρήστες και τους ρόλους για τη διαχείριση καταγράφονται τα δεδομένα και τις ρυθμίσεις emcpanel με διαφορετικά προνόμια «Ρυθμίσεις»-«Διαχειριστές«.

  • Δικαιώματα του Ομίλου:

    Χορηγήσει το ρόλο της δικαιώματα για να δείτε / διαχειριστείτε τα αρχεία καταγραφής ανήκει σε συγκεκριμένες ομάδες.
  • Διαχείριση δεδομένων υπολογισμού:

    Επιχορήγηση στον ρόλο την άδεια για τη διαχείριση των αρχείων καταγραφής από το είδος ημερολογίου.
  • Διαχείριση ρυθμίσεων:

    Επιχορήγηση στον ρόλο την άδεια να διαχειριστείτε τις ρυθμίσεις.

Ρυθμίσεις συστήματος

Εναλλαγή Σύνδεση ON / OFF με βάση τον τύπο Είσοδος

  • 1. Πηγαίνετε στο «Ρυθμίσεις»-«Σύστημα«
  • 2. Διακόπτης «ON / OFF»Για κάθε επιλογή Σύνδεση για να επιτρέψετε / απαγορεύσετε τη μεταφόρτωση αρχείων καταγραφής.

Utilities

Clear Logs

  • Παω σε "Ρυθμίσεις»-«Utilities»-«Clear Logs»Για να διαγράψετε τα αρχεία καταγραφής από τον τύπο καταγραφής και χρήσης.

Logs εξαγωγή

  • Παω σε "Ρυθμίσεις»-«Utilities»-«Logs εξαγωγή»Για να κατεβάσετε τα αρχεία καταγραφής ως CSV / ZIP (Screenshots).

'Ηταν αυτό το άρθρο χρήσιμο?

Σχετικά Άρθρα