Guide Meizu Android 6.x

Réglage de la batterie

1. Paramètres> Batterie> Optimisation - Mode d'alimentation
    Set to “Balance”

2. Settings > Battery > Optimization – More modes > Power – More – Settings > Low battery alert, scheduled, Scheduled notices
    Réglez sur « OFF »

3. Settings > Battery > Optimization – More modes > Power – Low Power mode, Super mode, Custom mode
    Réglez sur « OFF »

Contexte App Réglage

1. Settings > Battery > Optimization – More modes > Power – Standby management > App management – XX app(s) kept during standby – Network Service or Internet Service
    Réglez sur « ON »

2. Sécurité> Anti-virus - plus> Paramètres> Applications de confiance> Ajouter Apps de confiance> Service réseau ou service Internet
    Réglez sur « ON »

Autres réglages

Pas besoin de modifier ces paramètres par défaut. Mais ils auront une incidence sur les fonctions iKeyMonitor si elles sont modifiées par l'utilisateur.

Réglage App

Set app permission after successful installation.

• Installé> Service réseau ou service Internet - Permissions
    Autoriser toutes les autorisations

• Set app permission by going to settings.

• Settings > Apps > Installed – Network Service or Internet Service > App info – Permissions