Guide Meizu Android 7.x

Réglage de la batterie

1. Settings > Battery > Battery Manager > Low power mode, Super saving mode (1, 2)
    Réglez sur « OFF »
  2. Settings > Battery > Battery Manager – Gear icon > Settings – Smart sleep, Enable by schedule (1, 3, 4, 5)
    Réglez sur « OFF »

Contexte App Réglage

1. Security > Anti-virus – Gear icon > Settings – Trusted apps > Add Trusted Apps > Network Service or Internet Service (1, 2, 3)
    Réglez sur « ON »

2. Security > Permissions > Run in background > Network Service or Internet Service > Allow running in background (1,2,3)
    Réglez sur « ON »

Autres réglages

Pas besoin de modifier ces paramètres par défaut. Mais ils auront une incidence sur les fonctions iKeyMonitor si elles sont modifiées par l'utilisateur.

Réglage App

Set app permission after successful installation.

• Installé> Service réseau ou service Internet - Permissions
    Autoriser toutes les autorisations

Set app permission by going to settings.

• Settings > Apps > Installed – Network Service or Internet Service > App info > Permissions management (1, 2)