Bypass Windows Defender voor Windows 10 - Easemon

1. Zoek “Windows Defender”

• In het zoekvak op de taakbalk, typ “Windows Defender”En Zoeken

2. Open Windows Defender Security Center

• Na de toegang tot Windows Defender Antivirus, ga naar Instellingen> Open Windows Defender Beveiligingscentrum (1,2)

3. Disable Virus & Threat Protection Instellingen

• Op Virus en bescherming tegen bedreigingen instellingen selecteert, Real-time bescherming, Cloud-gebaseerde bescherming, Automatisch monster indiening to “Off” (1,2,3)

4. Download en installeer Easemon voor PC

• Log into cloud panel > Download Easemon pc installer > Unzip installer > Installer folder > EMInstaller-pc folder > Installer > click "Install" (1,2,3)

5. Voeg Installation Folder en proces om uitsluitingen

1. Restore Deleted File: go to Scan history > Quarantined threats – See details – Check Affected items: file: C:\ProgramData\EMPC\proxycerts.exe, Click OK to restore (1,2,3)

2. Laat verborgen bestanden en mappen zien (Voor Windows 10)
  3. Overschakelen naar Virus & beveiliging tegen bedreigingen instellingen> uitsluitingen > Add or remove exclusions > Add an exclusion (1,2,4)
    1. Folder> C: ProgramData EMPC> Voeg EMPC folder (1,2,4)
    2. File > C:\ProgramData\EMPC > Add proxycerts.exe file (1,3,4)
  4. Verberg verborgen bestanden en mappen (Voor Windows 10)

6. Schakel Virus & Threat Protection Instellingen

• Op Virus en bescherming tegen bedreigingen instellingen selecteert, Real-time bescherming, Cloud-gebaseerde bescherming, Automatisch monster indiening “ON”