Bypass Windows Defender voor Windows 10 - Easemon

Voordat u Easemon op Windows 10, moet u ofwel uitschakelen Windows Defender / Windows Defender Antivirus of bypass het. U kunt beide opties op basis van uw eigen behoeften te kiezen.

Optie 1: Schakel Windows Defender

Volg de onderstaande stappen Het kopiëren van Windows Defender of Windows Defender Antivirus. Nadat de verdediger is uitgeschakeld, dan kunt u downloaden en installeren Easemon.

1. Gebruik de Windows-toets + R sneltoets het openen Rennen opdracht.
  2. Type gpedit.msc en klik op OK aan de Lokale Groep Policy Editor te openen.
  3. Blader door de volgende pad:
    computer configuratie > administratieve sjablonen > Windows-onderdelen > Windows Defender of Windows Defender Antivirus
  4. Aan de rechterkant, dubbelklikken Schakel Windows Defender of Windows Defender Antivirus.
  5. kiezen Ingeschakeld Windows Defender en Windows Defender Antivirus uit te schakelen.
  6. Klik Van toepassing zijn.
  7. Klik OK.

Optie 2: Bypass Windows Defender

Als u niet wilt dat Windows Defender voor Windows 10 uit te schakelen, kunt u gewoon de onderstaande stappen te omzeilen Windows Defender, download en installeer Easemon.

1. Zoek “Windows Defender”

• In het zoekvak op de taakbalk, typ “Windows Defender”En Zoeken

2. Open Windows Defender Security Center

• Na de toegang tot Windows Defender Antivirus, ga dan naar instellingen > Open Windows Defender Beveiligingscentrum (1,2)

3. Disable Virus & Threat Protection Instellingen

• Op Virus en bescherming tegen bedreigingen instellingen selecteert, Real-time bescherming, Cloud-gebaseerde bescherming, Automatisch monster indiening naar "Uit”(1,2,3)

4. Download en installeer Easemon voor PC

• Log in op cloud panel> Download Easemon pc installeren > Unzip installer > Installer folder > EMInstaller pc-map > Installer > Klik op “Installeren”(1,2,3)

5. Voeg Installation Folder en proces om uitsluitingen

1. Herstel verwijderde bestand: ga naar Scan geschiedenis > bedreigingen in quarantaine - Zie de details - Controleer Getroffen artikelen: file: C: ProgramData EMPC proxycerts.exe, Klik OK te herstellen (1,2,3)
  2. Laat verborgen bestanden en mappen zien (Voor Windows 10)
  3. Overschakelen naar Virus & bedreiging beveiligingsinstellingen > uitsluitingen > Toevoegen of verwijderen uitsluitingen > Voeg een uitsluiting (1,2,4)
    1. Map > C: ProgramData EMPC > Voeg EMPC folder (1,2,4)
    2. het dossier > C: ProgramData EMPC > Voeg proxycerts.exe file (1,3,4)
  4. Verberg verborgen bestanden en mappen (Voor Windows 10)

6. Schakel Virus & Threat Protection Instellingen

• Op Virus en bescherming tegen bedreigingen instellingen selecteert, Real-time bescherming, Cloud-gebaseerde bescherming, Automatisch monster indiening naar "OP