Bypass Windows Defender voor Windows 10 - Easemon

Voordat u Easemon op Windows 10, moet u ofwel uitschakelen Windows Defender / Windows Defender Antivirus of bypass het. U kunt beide opties op basis van uw eigen behoeften te kiezen.

Optie 1: Schakel Windows Defender

Volg de onderstaande stappen uitschakelen van Windows Defender of Windows Defender Antivirus. Nadat de verdediger is uitgeschakeld, dan kunt u downloaden en installeren Easemon.

1. Gebruik de Windows-toets + R sneltoets het openen Rennen opdracht.
  2. Type gpedit.msc en klik op OK aan de Lokale Groep Policy Editor te openen.
  3. Blader door de volgende pad:
    computer configuratie > administratieve sjablonen > Windows-onderdelen > Windows Defender of Windows Defender Antivirus
  4. Aan de rechterkant, dubbelklikken Turn off Windows Defender Antivirus.
  5. kiezen Ingeschakeld Windows Defender en Windows Defender Antivirus uit te schakelen.
  6. Klik Van toepassing zijn.
  7. Klik OK.