Client te installeren / bijwerken / verwijderen

EaseMon Client

Installeren

• 1. Download offline installer Cloud Panel Device - Remote Control.
  • 2. klik met de rechtermuisknop “Run-me-first.command” uit het gedownloade pakket en kies “Open“. Kies dan "Installeren”Om de installatie te voltooien.

Notitie: Als u niet kunt gebruiken klik met de rechtermuisknop, Houd dan de toets “Ctrl”En klik op“Run-me-first.command" in plaats daarvan.

Bijwerken

• 1. Ga naar “Apparaat”-“Afstandsbediening”En klik op de schakelknop om over te schakelen“Remote update" AAN UIT.
  • 2. Start de gerichte Mac, wacht 5+ minuten en weer opnieuw starten.

Uninstall

• Ga naar "Apparaat”-“Afstandsbediening“, Selecteert u het apparaat en kies actie“Uninstall
  • Of Klik op “offline Uninstaller”Om de Uninstaller downloaden op het doel Mac en voer het uit.