Configuratie

Online Cloud Panel

Configuratie

Apparaataccounts

Klik "Apparaat”-“Afstandsbediening”Links op de menubalk om de verschillende instellingen te voltooien.

Naam wijzigen apparaat

• Stel een vriendelijke naam van het apparaat door op de bestaande naam van het apparaat, het wijzigen van de naam in het invoerveld en klik op vinkje knop om de wijzigingen op te slaan.

acties

• Uninstall

Het geselecteerde apparaat en alle relevante gegevens worden verwijderd uit het paneel; Ondertussen zal EaseMon client worden verwijderd van het doel Mac.
  • ban

Zet geselecteerde apparaat in zwarte lijst.

Als een niet-geautoriseerd apparaat aangesloten op uw Cloud-account, kunt u deze selecteren uit de genoemde apparaten en klik op “ban“. Zo zal EaseMon van dit apparaat worden verwijderd en alle relevante gegevens verwijderd en de inrichting wordt toegestaan ​​van opnieuw verbinden.
  • Toon Verboden Inrichting (s)

Beeldschermen die is verboden
  • Uitloggen

Selecteer het apparaat, kies “Uitloggen“Zal het doel Mac af te melden op de lopende rekening.
  • reboot

Selecteer het apparaat, kies “reboot“Zal het doel Mac opnieuw op te starten
  • Afsluiten

Selecteer het apparaat, kies “Afsluiten“Zal het doel Mac stilgelegd

Wanneer een apparaat wordt verwijderd uit de online Cloud panel, zal de software op dit apparaat wenden tot ongeregistreerde versie, zodat een ander apparaat kan worden toegevoegd.

Groepen beheren

Met de feature-groep, is het gemakkelijk om gebruikers en apparaten groep per afdeling of team. De standaard groep is toegewezen. Groepen en gebruikers kunnen worden toegevoegd / gewijzigd / verplaatst van “instellingen”-“groepen“.

Stel gebruikersalias

• Klik "Bewerk”Nadat de gebruiker, stel een gebruiksvriendelijke alias in het lege invoerveld en klik op“OK“.

Change User Monitoring Status

• Klik "Bewerk”Nadat de gebruiker, selecteert u een controle status in de keuzelijst en klik op“OK“.

Status voor EaseMon

• Actief:

Apparaten zijn onder controle.
  • Geschorst:

Deze status wordt de gebruiker stopt het uploaden logs naar de cloud paneel.
  • Verwijder gebruiker:

Deze status zal de gebruiker en de gegevens te verwijderen.

Voeg Alert Woorden

EaseMon neemt een screenshot automatisch wanneer een trefwoord dat u vooraf wordt geactiveerd in de activiteiten van de gebruiker.

Ga naar instellingen - alert woorden alert woord en categorieën beheren. Scheid de waarschuwing woorden met komma toe te voegen in batch.

Alert woord Types

• toetsaanslagen Type:

Screenshots zal worden vastgelegd wanneer toetsaanslagen gebruiker de waarschuwing woorden bevatten.
  • Website URLs type (EaseMon):

Screenshots zal worden vastgelegd wanneer de URL's van de webpagina's de waarschuwing woorden bevatten.
  • Titel van de Window type (EaseMon):

Screenshots wordt vastgelegd wanneer de titel van het venster de waarschuwing woorden bevat.
  • App Naam Type (iKeyMonitor):

Screenshots wordt vastgelegd wanneer de naam van de app bevat de waarschuwing woorden.

E-mail notificaties

Na de configuratie, kan EaseMon een melding email als de specifieke waarschuwing woord wordt gedetecteerd, zodat u zo snel mogelijk volgens maatregelen kunt nemen sturen.

Meldingen toevoegen

• 1. Ga naar instellingen - meldingen
  • 2. Klik op “+” pictogram om Instellingen voor meldingen te lanceren.
  • 3. Volg de aanwijzingen in Report naam in te vullen, gestelde termijn, te selecteren of categorieën toe te voegen, selecteert u departementen en ontvangers toe te voegen.

Beheer Admin Gebruikers en rollen

Stel meerdere gebruikers en rollen om opgenomen data en emcpanel instellingen met verschillende privileges in te beheren “instellingen”-“Admins“.

• groep Machtigingen:

Grant de rol die de toestemming om te bekijken / beheren logs maakt deel uit van specifieke groepen.
  • Beheer Recorded Data:

Grant de rol die de toestemming om logs te beheren door log type.
  • Instellingen beheren:

Grant de rol die de toestemming om instellingen te beheren.

Systeem instellingen

Schakel Loggen aan / uit door Log soort

• 1. Ga naar “instellingen”-“Systeem
  • 2. Schakel “AAN UIT”Voor elke Logging optie om / verbieden het uploaden van logs.

nutsbedrijven

Clear Logs

• Ga naar "instellingen”-“nutsbedrijven”-“Clear Logs”To logs type log en de gebruiker te verwijderen.

Logs export

• Ga naar "instellingen”-“nutsbedrijven”-“Logs export”Naar logs te downloaden als CSV / ZIP (Screenshot).