Manage License

Ga naar Menu - License sectie om uw licenties te beheren.

Manage License

pauze licentie

• Selecteer “Onderbroken”Na de licentiesleutel om de licentie te pauzeren.

Wanneer de licentie is onderbroken, zal het worden ingetrokken op uw apparaten en de software zal wenden tot ongeregistreerde versie.
  • Selecteer “Actief”To re-actief de licentiesleutel.

Licentie verlengen

• 1. Selecteer “Vernieuwen”Uit het drop-down lijst Manage License keuze.
  • 2. Klik op “Doorgaan met”En de bestelling te voltooien.

hoeveelheid toevoegen

* Kortingen zijn beschikbaar voor volume licenties

• 1. Selecteer “Aantal Plaats (***)”Uit het drop-down lijst Manage License keuze.
  • 2. Klik op Doorgaan met, Vult u de bestelling en de registratie tellingen worden automatisch toegevoegd.