Bekijk & Manage opgenomen data

Online Cloud Panel

Bekijk & Manage opgenomen data

logs View

Aanslagen:

Toetsaanslagen getypt inclusief e-mails samengesteld, berichten, accounts, wachtwoorden, etc.

chats:

Chat berichtjes verstuurd en ontvangen van

Skype iMessage
DOEL Adium

Website Logs:

Bezochte websites door de gebruiker. Op iOS / Android, zal de bezochte websites in privé-modus niet worden opgenomen in de website logs, kunnen ze worden opgenomen in toetsaanslag logs en screenshot logs. Op Mac, zal privénavigatie worden opgenomen in de website logs.

• Titel: Titel van de website bezocht;
  • URL's: URL van de bezochte webpagina's;
  • Tijd: Datum en tijdstip waarop de website bezocht;

screenshots:

Leg alle activiteiten op het scherm van het apparaat als screenshots. Schermafbeeldingen komen neer interval (iKeyMonitor) of alert woorden

• In gang zetten: Alertword geactiveerd;
  • App: Waarin de waarschuwing woord wordt geactiveerd;
  • Bedrag: Hoeveelheid screenshots gevangen;
  • Starttijd en Eindtijd: Datum en tijd waarop de eerste en de laatste screenshots worden vastgelegd;

programma:

De programma's / applicaties die op het apparaat.

• Starttijd: Datum en tijd wanneer de gebruiker begint met het programma;
  • in de pas blijvenHoe lang het programma is gebruikt;

Save / Print stammen:

• Klik op de "Afdrukken”Of“Exporteren”Knop om de logs van de huidige pagina op te slaan als PDF / CSV.

zoeklogboeken

Intelligent Search:

Zoeklogboeken op de bovenkant van het paneel door simpelweg het invoeren van een trefwoord.

Opgeslagen Search:

Opgeslagen zoeken kunnen gebruikers eenvoudig toegang tot favoriete zoekresultaten snel.

Van Hoofdmenu - seach - Nieuwe zoekopdracht, Gebruikers kunnen / zijn in staat om logs van bepaalde apparaten te zoeken via trefwoorden, periode, data types en opslaan als snelkoppelingen.