ESET NOD32 Anti-Virus Overbruggen - Micro Keylogger

Om Micro Keylogger voorkomen te worden ontdekt en gemeld door ESET NOD32 Antivirus, moet u Micro Keylogger om ESET NOD32 uitsluitingen toe te voegen met de volgende stappen:

1. Click on icon of the protection program in the system tray and select "Open ESET NOD32 Antivirus" command to disable real-time file protection of NOD 32 Antivirus.
    Open NOD32
  2. In het venster dat wordt weergegeven selecteert Opstelling page on left panel and then click on "Ingeschakeld" link for "bescherming Real-time file system" item to disable it.
    Schakel Realtime Protection
  3. Download en installeer Micro Keylogger
  4. Na deze klik op Geavanceerde instellingen link. In het verschenen venster Geavanceerde instellingen te selecteren Computer - Antivirus en antispyware - uitsluitingen punt in de boom aan de linkerkant. uitsluitingen page will appear on right side. Click on "Add" knop.
    Voer Geavanceerde instellingen
    Uitsluitingen toevoegen
  5. Selecteer Micro Keylogger map (C: WINDOWS security Syslogs) to the "Uitsluiting:". Then press "OK" in Geavanceerde instellingen dialoogvenster.
  6. If you can not find "C: / Windows / security / Syslogs", please follow these steps to display hidden files and folders:

1. Click "Begin"-"Controlepaneel", open "Verschijning en Personalisatie" – "Folder opties".
    2. Click the "Uitzicht" tab. Under "Geavanceerde instellingen", click "Laat verborgen bestanden en mappen zien", and then click "OK".
  7. Schakel real-time file bescherming van NOD32 Antivirus. Voor deze open Opstelling page in configuration window and click on "invalide" link for bescherming Real-time file system item. Then click "Computerscan" to see if Micro Keylogger is successfully bypassed.