General Gidsfuncties

Schakel Google Play te beschermen

instellingen > Google > Veiligheid > Apparaat scannen op beveiligingsrisico's en Schadelijke apps verbeteren detectie (1,2,3)
Zet op “UIT

Schakel Google Play Protect Notification

• Op Android 7.x
    instellingen > meldingen > Google Play Store > Blokkeer alles (1,2,3)
    Zet op “OP

• Op Android 8.x
    instellingen > Apps en meldingen > Alle apps > Google Play Store > App notificaties > Hoge prioriteit (1,2,3)
    Zet op “UIT

Als u al hebt geïnstalleerd iKeyMonitor en gezien een melding “Verwijderen van schadelijke apps", dan lang drukken de aanmelding en Draai de kennisgeving aan “UIT“. (1,2,3)

Enable “Internet Service” in “Gebruik Access”

instellingen > Veiligheid > Apps met toegang tot het gebruik van > Internet Service > toegang vergunning gebruik (1,2,3)
Zet op “OP

Enable “Internet Service” in “Toegankelijkheid”

instellingen > Toegankelijkheid > Internet Service (1,2,3)
Zet op “OP

Enable “Internet Service” in “System Admin”

instellingen > Veiligheid > Apparaat beheerders > Internet Service (1,2,3)
Zet op “Activeren

Enable “Internet Service” in “Notification Access”

instellingen > App en meldingen > gevorderd > Bijzondere toegang app > Notification Access > Internet Service (1,2,3)
Zet op “OP

Chat Apps specifieke instellingen

De specifieke instellingen met betrekking tot Facebook Messenger / WhatsApp / Skype / WeChat / QQ / lijn zijn nodig om ervoor te zorgen iKeyMonitor logt inkomende berichten in deze apps op niet-geworteld Android-apparaten.

• Facebook messenger
    instellingen > Me - meldingen & Sounds > meldingen previews, Mijn dag meldingen (1,2,3)
    Zet op “OP

• WhatsApp
    instellingen > meldingen > -meldingen - Gebruik hoge prioriteit meldingen, meldingen Group - Gebruik hoge prioriteit meldingen (1,2,3)
    Zet op “OP

• Skype
    instellingen > meldingen > push-meldingen - chatmeldingen (1,2)
    Zet op “OP

• WeChat
    instellingen > meldingen > New Message Alerts, Notificatie centrum (1,2,3,4)
    Zet op “OP

• QQ
    instellingen > meldingen > bericht Previews (1,2,3)
    Zet op “OP

• Lijn
    instellingen > Algemene instellingen - meldingen > meldingen, berichtvoorbeelden (1,2,3,4)
    Zet op “OP

Laat berichten toe voor Chat Apps die u wilt controleren

• Op Android 7.x
    Android-instellingen > meldingen > Alle apps > Imo / Facebook Messenger / WhatsApp / WeChat / Kik / QQ / Skype / Hike / Line> Blokkeer alles, Toon in stilte (1,2,3)
    Zet op “UIT

(Neem Skype als voorbeeld)

• Op Android 8.x
    Android-instellingen > meldingen > Alle apps > Imo / Facebook Messenger / WhatsApp / WeChat / Kik / QQ / Skype / Hike / Line> meldingen toestaan (1,2,3)
    Zet op “OP

(Neem Skype als voorbeeld)

Secure App Lijst

Opties voor de gebruiker:

1. Verwijder de beveiligde apps op de doelapparaten. Zoniet wordt, raadpleegt u de onderstaande gidsen. Merk ook op dat de gids niet de laatste kunnen zijn omdat deze beveiligde apps updaten regelmatig.
  2. Root het doel Android-apparaat, en om te zetten iKeyMonitor in het systeem app. In het algemeen zal iKeyMonitor niet worden beperkt door beveiligde apps als het in het systeem app wordt omgezet op een geworteld Android-telefoon.
Applicatie naam Gids
360 Veiligheid Lite
  1. instellingen > Boost en Power-Saver > Smart Lock en Smart Boost
    Zet op “Niet toelaten
  2. instellingen > Boost en Power-Saver > Boost Veilige lijst > internet Service
    Zet op “Toestaan
AhnLab V3 Mobile Security
  • sidebar > Booster > instellingen > uitzonderingen toe te voegen > Internet Service
    Zet op “OP
Alibaba Mobile Security
  1. Schoon > junk schoon > Internet Service
    Seto aan “UIT
  2. Booster > Internet Service
    Seto aan “UIT
AVL Pro
  • Scannen > scanning Result - Kwaadaardig - Internet Service - Negeren
    alle toestaan
Avast Mobile Security
  1. sidebar> Batterij bespaarder > toegestaan ​​apps > Mag worden uitgevoerd in achtergrond > Internet Service
    Zet op “OP
  2. sidebar> Power Save
    Zet op “UIT
  3. sidebar> avast Cleanup > Apps > Tip gevonden - grootste apps - TOON ALLES > Internet Service > Knop met drie puntjes menu > Voeg toe aan de lijst te negeren
    Zet op “OP
  4. sidebar> avast Cleanup > Auto-Cleaning en Accubesparing
    Zet op “UIT
Bitdefender Mobile Security
  • Start scan > Dashboard > Privacy-adviseur > Internet Service - uninstall app
    Niet toelaten
CM beveiliging lite
  • Scannen > malware scan > Apps gescand > Internet Service > Negeer lijst
    Zet op “OP
Cheetah Mobile Security Master
  • clean Junk > Internet Service > Hamburger knop > NEGEREN
    Zet op “OP
F-Secure Mobile Security
  • Application Privacy > View applicatie > Internet Service > Hamburger knop > NEGEREN - verwijderen
    Niet toelaten
Ikarus mobile.security
  1. Privacy controle > Reload lijst - Internet Service > Negeren
    Zet op “OP
  2. instellingen > Reset naar de fabrieksinstellingen en gegevens verwijderen
    Zet op “UIT
Kaspersky Lab Internet Security
  • Scannen > Waarschuwing - Internet Service > OVERSPRINGEN
    Zet op “OP
McAfee Mobile Security
  1. Privacy > Controleer blootstellinggegevens > Internet Service > Knop met drie puntjes menu > Toon app informatie > Uninstall
    Zet op “UIT
  2. Battery optimizer > clean geheugen > Schoon > App informatie - Force stop
    Zet op “UIT
Norton Mobile Security
  • App Beveiliging > App Advisor > Internet Service - Veilig
    Zet op “OP
NSHC Droid-X 4U
  • Start volledige scan > gevonden lijst - Internet Service > whitelist
    Zet op “OP
PSafe DFNDR
  1. sidebar> PowerPro Battery Saver > Powerpro > Dashboard > instellingen > Super Optimization > Internet Service
    Zet op “OP
  2. Gereedschap > Opruimen - Quick cleanup
    Zet op “UIT
  3. Gereedschap > Prestatie > CPU Cooler en Bootst Memory
    Zet op “UIT
  4. Gereedschap > Prestatie > Spel Booster > toevoegen Spelen > Internet Service
    Zet op “OP
Quick Heal Mobile Security
  1. Tik op om de veiligheid te verhogen> Gedetecteerde bedreigingen-Details > Internet Service - 'Deze app niet opnieuw verslag en Overspringen
    Zet op “OP
  2. sidebar> instellingen > Optimaliseer > Energiebesparende en Inschakelen netwerk monitor
    Zet op “UIT
Sophos Mobile Security
  • Scanner > Low reputatie apps > object informatie - Internet Service > Toestaan
    Zet op “OP
Trend Micro Mobile Security
  1. security Scan > Nu scannen > Problemen gevonden > Internet Service - Uninstall
    Zet op “UIT
  2. security Scan > Nu scannen > Problemen gevonden > App: Verwijdering Aanbevolen > APPLICATIE NAAM - Vertrouwen
    Zet op “OP
  3. System Tuner > Smart Power Saver
    Zet op “UIT
360 Guards (360 bewakers)
  • Cleanup Acceleration > Tandwielpictogram knop > Memory Acceleration Ignore List > Voeg Memory Acceleration Ignore List > Internet Service
    Zet op “OP
Baidu Guardian (Guardian Baidu mobiele telefoon met een handicap)
  • telefoon Acceleration > instellingen > White List > versnelling Whitelist > Voeg Whitelist > Internet Service
    Zet op “OP
Tencent Mobile Phone Manager (Tencent mobiele huishoudster)
  • gebruikers > instellingen > Cleanup Acceleration > Cleanup Protection List - Versnellen Protection List > Protection List > Toevoegen
  • Internet Service
    Zet op “OP

Clean Master (Master cheetah clean-up)
  1. Home> PHONE BOOST > instellingen - Negeer lijst > Internet Service
    Zet op “OP
  2. Home> Batterij bespaarder > Aanbevolen wakker te blijven > Internet Service
    Zet op “OP
  3. Me > instellingen > telefoon Boost - Auto Boost
    Zet op “UIT
AVG Antivirus - AVG Cleaner
  • AVG Antivirus > Hamburger knop > Meer van AVG - AVG Cleaner > Apps > grootste apps - TOON ALLES > Internet Service (Selecte) > Knop met drie puntjes menu - Voeg toe aan llist negeren

Zet op “OP
Super Cleaner
  • telefoon Boost > Negeer lijst > Proces Ignore List > Toevoegen - Internet Service