General Gidsfuncties

Schakel Google Play te beschermen

Instellingen> Google> Beveiliging> Scan apparaat voor bedreigingen van de veiligheid en schadelijke apps verbeteren detectie (1,2,3)
Stel in op “OFF”

Enable “Internet Service” in “Gebruik Access”

Instellingen> Beveiliging> Apps met gebruik toegang> Internet Service of Network Service> Sta toegang gebruik (1,2,3)
Instellen op “ON”

Enable “Internet Service” in “Toegankelijkheid”

Instellingen> Toegankelijkheid> Internet Service of Network Service (1,2,3)
Instellen op “ON”

Enable “Internet Service” in “System Admin”

Instellingen> Beveiliging> Apparaatbeheerders> Internet Service of Network Service (1,2,3)
SET om “Activeren”

Secure App Lijst

Opties voor de gebruiker:

1. Verwijder de beveiligde apps op de doelapparaten. Zoniet wordt, raadpleegt u de onderstaande gidsen. Merk ook op dat de gids niet de laatste kunnen zijn omdat deze beveiligde apps updaten regelmatig.
  2. Root het doel Android-apparaat, en om te zetten iKeyMonitor in het systeem app. In het algemeen zal iKeyMonitor niet worden beperkt door beveiligde apps als het in het systeem app wordt omgezet op een geworteld Android-telefoon.
Applicatie naam Gids
360 Veiligheid Lite
  1. Instellingen> Boost en Power-Saver> Smart Lock en Smart Boost
    Zet op “niet toestaan”
  2. Instellingen> Boost en Power-Saver> Boost veilige lijst> Internet dienst of Netwrok Dienst
    Instellen op “Allow”
AhnLab V3 Mobile Security
  • Sidebar> Booster> Instellingen> uitzonderingen toevoegen> Internet Service of Network Service
    Instellen op “ON”
Alibaba Mobile Security
  1. Clean> Junk schoon> Internet Service of Network Service
    Seto op “OFF”
  2. Booster> Internet Service of Network Service
    Seto op “OFF”
AVL Pro
  • Scannen> Scannen Result - Malicious - Internet Service of Network Service - Negeer
    alle toestaan
Avast Mobile Security
  1. Sidebar> Battery Saver> toegestaan ​​apps> Toegestaan ​​om te draaien in kronkelen> Internet Service of Network Service
    Instellen op “ON”
  2. Sidebar> Power Save
    Stel in op “OFF”
  3. Sidebar> Avast Cleanup> Applicaties> Tip gevonden - Grootste apps - Toon alles> Internet Service of Network Service> knop met drie puntjes menu> Aan negeren
    Instellen op “ON”
  4. Sidebar> Avast Cleanup> Auto-Cleaning en energiebesparingsfuncties
    Stel in op “OFF”
Bitdefender Mobile Security
  • Start scan> Dashboard> Privacy Advisor> Internet Service of Network Service - uninstall app
    Niet toelaten
CM beveiliging lite
  • Scan> Malware scan> Apps gescand> Internet Service of Network Service> Negeer lijst
    Instellen op “ON”
Cheetah Mobile Security Master
  • Clean Junk> Internet Service of Network Service> Hamburger knop> NEGEREN
    Instellen op “ON”
F-Secure Mobile Security
  • Application Privacy> View application> Internet Service of Network Service - verwijderen
    Niet toelaten
Ikarus mobile.security
  1. Privacy controle> Reload lijst - Internet Service of Network Service> Ignore
    Instellen op “ON”
  2. Instellingen> Reset naar de fabrieksinstellingen en gegevens verwijderen
    Stel in op “OFF”
Kaspersky Lab Internet Security
  • Scan> Waarschuwing - Internet Service of Network Service> SKIP
    Instellen op “ON”
McAfee Mobile Security
  1. Privacy> Controleer de gegevens over de blootstelling> Internet Service of Network Service> knop met drie puntjes menu> Show app informatie> Uninstall
    Stel in op “OFF”
  2. Battery optimizer> Clean geheugen> Clean> App-info - Force stoppen
    Stel in op “OFF”
Norton Mobile Security
  • App Beveiliging> App Advisor> Internet Service of Network Service - Safe
    Instellen op “ON”
NSHC Droid-X 4U
  • Start volledige scan> Gevonden lijst - Internet Service of Network Service> Whitelist
    Instellen op “ON”
PSafe DFNDR
  1. Sidebar> PowerPro Batterijopsalaan> Powerpro> Dashboard> Instellingen> Super Optimization> Internet Service of Network Service
    Instellen op “ON”
  2. Extra> Cleanup - Quick cleanup
    Stel in op “OFF”
  3. Extra> Performance> CPU Cooler en Bootst Memory
    Stel in op “OFF”
  4. Extra> Performance> Game Booster> Add Games> Internet Service of Network Service
    Instellen op “ON”
Quick Heal Mobile Security
  1. Tik op om de veiligheid te verhogen> gedetecteerde bedreigingen-Details> Internet Service of Network Service - niet deze app opnieuw verslag en Skip
    Instellen op “ON”
  2. Sidebar> Instellingen> Optimaliseren> Power Saving en Enable netwerk monitor
    Stel in op “OFF”
Sophos Mobile Security
  • Scanner> Lage reputatie apps> Detail - Internet Service of Network Service> Toestaan
    Set to "ON"
Trend Micro Mobile Security
  1. Security Scan> Scan Now> Issues Found> Internet Service of Network Service - Uninstall
    Stel in op “OFF”
  2. Security Scan> Scan Now> Issues Gevonden> App: Removal Aanbevolen> APPNAME - Trust
    Instellen op “ON”
  3. System Tuner> Smart Power Saver
    Stel in op “OFF”
360 Guards (360 bewakers)
  • Cleanup Acceleration> Tandwielpictogram knop> Geheugen Acceleration Ignore List> Voeg Memory Acceleration Ignore List> Internet Service of Network Service
    Instellen op “ON”
Baidu Guardian (Guardian Baidu mobiele telefoon met een handicap)
  • Telefoon Acceleration> Instellingen> White List> Acceleration Whitelist> Voeg Whitelist> Internet Service of Network Service
    Instellen op “ON”
Tencent Mobile Phone Manager (Tencent mobiele huishoudster)
  • Gebruikers> Instellingen> Cleanup Acceleration> Cleanup Protection List - Accelerate Protection List> Protection List> toevoegen> Internet Service of Network Service
    Instellen op “ON”
Clean Master (Master cheetah clean-up)
  1. Home> PHONE BOOST> Instellingen - Negeer lijst> Internet Service of Network Service
    Instellen op “ON”
  2. Home> Battery Saver> Aan te raden om wakker> Internet Service of Network Service houden
    Instellen op “ON”
  3. Me> Instellingen> Telefoon Boost - Auto Boost
    Stel in op “OFF”
AVG Antivirus - AVG Cleaner
  • AVG Antivirus> Hamburger button> Meer van AVG - AVG Cleaner> Applicaties> Grootste apps - Toon alles> Internet Service (Selecte)> knop met drie puntjes menu - Toevoegen aan llist negeren

Instellen op “ON”
Super Cleaner
  • Telefoon Boost> Ignore List> Process Ignore List> Add - Internet Service of Network Service
    Instellen op “ON”