Installeer Xposed op Android Lollipop [Android 5.0 / 5.1] of Android Marshmallow [Android 6.0 / 6.1]

Xposed raamwerk maakt het mogelijk om modules voor verschillende geavanceerde functies te installeren. Hier is de gids over Hoe Xposed Framework te installeren op Android Lollipop [Android 5.0 / 5.1] of Android Marshmallow [Android 6.0 / 6.1] en Verwijder deze dan in het geval van bootloop.

Installeer Xposed Framework op Android 5.0 / 5.1 Lollipop of Android 6.0 / 6.1 Marshmallow

Stap 1. Flash custom recovery

Wat is herstel?
In Android, herstel verwijst naar de speciale, bootable partitie dat het herstel console geïnstalleerd.

Hoe u aangepaste herstel knipperen?
Zoek in Google voor de gids van hoe flash custom recovery.
U kunt zoeken naar term”uw telefoon model + Herstel “. Bv: “Samsung N910 Herstel

Stap 2. Installeer Xposed Installer 3.0

Download en installeer Xposed Framework installer APK (XposedInstaller_3.0_alpha4.apk) Bij: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3034811 en verplaats het naar uw telefoon.

Stap 3. Download Xposed framwork-update zip

Download Xposed-v * -SDK * - *. zip en Xposed-uninstaller -. * zip op uw apparaat: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3034811

Voor de Samsung-apparaten, controleren http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=62377731 of http://forum.xda-developers.com/xposed/unofficial-xposed-samsung-lollipop-t3113463

.

Kijk op uw toestel processor (arm / arm 64 / x86 Intel) en Android-versie eerst, en download vervolgens de bijbehorende zip-bestand. Kopieer het gedownloade zip-bestand naar uw telefoon.

Notitie:

• sdk21 is voor Lollipop 5.0.x
  • sdk22 is voor Lollipop 5.1.1
  • sdk23 is voor Marshmallow 6.0.x
  • arm normaal is 32bit (de meeste oudere Android-apparaten zoals Nexus 4/5/6, Let 2/3/4, S2 / S3 / S4 / S5, HTC One M7 / M8)
  • arm64 is 64 bits processors (nieuwere 64-bit gebaseerde apparaten zoals Nexus 6p, 5x Nexus, Nexus 9, LG G4, HTC One M9, Galaxy S6)
  • x86 is Intel (Intel-gebaseerde apparaten, zoals Zenfone 2)

Bijvoorbeeld, als je apparaat LG Nexus 5 met Android OS 5.1, dan moet je vinden en downloaden van het bestand met het achtervoegsel “-sdk22-arm.zip“.

U kunt zoeken in Google voor uw telefoon model type processor of gebruik deze tool https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dama.hardwareinfo van uw telefoon Processortype vinden

Stap 4. Flash Xposed Framework via herstel

Boot in het aangepaste herstel en flash de zip Xposed-v * -SDK * - *. zip. Energie voor je toestel volledig uit te schakelen. Dit volgende deel kan variëren, maar voor de meeste apparaten, houdt u de volume verminderen en uit-knoppen tegelijk.

(Notitie: Voordat je iets knipperen in aangepaste herstel, het is altijd een goed idee om een ​​volledige Nandroid Backup maken. Niet deze stap overslaan!)

Wanneer het toestel in herstelmodus Tip “Installeren", dan "Kies een zip-bestand van de SD-kaart“. Ga vervolgens naar de map Download van uw apparaat, selecteert u de “Xposed-v * -SDK * - *. Zip” bestand.

Wanneer de installatie is voltooid, kies dan “Ga terug”Om terug te keren naar het hoofdmenu, en tik op“herstart systeem nu”Om het apparaat opnieuw op te starten.

Hoe te verwijderen Xposed Framework (Verwijder Xposed Framework) in geval van een boot lus.

Als blijkt dat het apparaat niet compatibel is met de geactiveerde module, kan de volgende problemen bootloop gebeuren met uw toestel. In een dergelijk geval, volg dan de onderstaande stappen om Xposed Framework, dat is niet veel anders dan wanneer we installeren verwijderen.

• Download Xposed-uninstaller -. * zip als je het niet voor te downloaden.
  • Boot in aangepaste recovery (CWM of TWRP).
  • Kies installeren en flash Xposed-uninstaller -. * zip.
  • Reboot.