iKeyMonitor Android Installation Guide

voorwaarden

Sla deze stap Als u niet beschikt over Google Play is geïnstalleerd (Bv: Voor China telefoons, Google Play niet standaard geïnstalleerd).

Schakel Google Play te beschermen

instellingen > Google > Veiligheid > Apparaat scannen op beveiligingsrisico's en Schadelijke apps verbeteren detectie (1,2,3)
Zet op “UIT

Schakel Google Play Protect Notification

• Op Android 7.x
    instellingen > meldingen > Google Play Store > Blokkeer alles (1,2,3)
    Zet op “OP

• Op Android 8.x
    instellingen > Apps en meldingen > Alle apps > Google Play Store > App notificaties > Hoge prioriteit (1,2,3)
    Zet op “UIT

Als u al hebt geïnstalleerd iKeyMonitor en gezien een melding “Verwijderen van schadelijke apps", dan lang drukken de aanmelding en Draai de kennisgeving aan “UIT“.

INSTALLEREN

1. Laat applicatie installeert vanaf “onbekende bronnen”

• Ga naar instellingen > Veiligheid > Tik “Onbekende bronnen

2. Tik op het gedownloade “iKeyMonitor-Android.apk” bestand om het te installeren

3. Open het na installatie is voltooid

Notitie:
Als jij kiest "Gedaan”Na de installatie, zoek en tik op het icoon iKeyMonitor op het scherm van het apparaat om de software te starten.

4 manieren om iKeyMonitor openen:

Direct na de installatie wordt iKeyMonitor toepassing zijn opgezet en begint te werken in een achtergrond-modus. De pictogrammen die op het startscherm en aanmelding balk kan worden uitgeschakeld vanuit iKeyMonitor Wizard. Bekijk de gids. Voor een betere gebruikerservaring, zijn er 2 opties: ofwel om hen op het startscherm en de kennisgeving bar van de bewaakte apparaat of niet.

1. Bezoek https://ikeymonitor.com/openapp met de browser van de telefoon (verborgen modus)
  2. Dial PIN # 8888 * met de oproep kiestoetsen (verborgen modus)
  3. Tik op iKeyMonitor icoon op kennisgeving bar (Visible Mode)
  4. Tik op iKeyMonitor pictogram op het startscherm (Visible Mode)

4. Voor geworteld apparaat, Grant iKeyMonitor root-toegang en converteren naar System App

• Voor wijnstokken inrichting verleent iKeyMonitor root toegang en verandering meldingen naar invalide in Supersu/Super gebruiker.

Alternatief:
    Als Magisk is geïnstalleerd om de doelinrichting wortel, in magie > Linksboven Menu > instellingen > superuser Meldingen, Selecteert u “Geen”De kennisgeving uit te schakelen.

• Voor geworteld apparaat, om te zetten iKeyMonitor om het systeem app uit iKeyMonitor - instellingen om het moeilijker te worden gedood of verwijderd te maken. Opnieuw opstarten na het converteren.

CONFIGURATIE

Open iKeyMonitor app, volgen tovenaar om de instellingen snel te configureren. Tik op "View gids”Voor meer informatie over elke instelling te leren.

1. Achtergrond App Protection

Deze instellingen zijn vereist om iKeyMonitor lopen op de achtergrond te houden. Indien niet is geconfigureerd, kan iKeyMonitor worden gesloten of op de achtergrond beperkt.

Tik op "configureren”Te configureren.
Tik op "View gids”Om meer over te leren.

• Stel “Internet Service” op “niet geoptimaliseerd” in Battery Optimization. Bekijk de gids
  • Schakel Battery Saver. Bekijk de gids
  • Achtergrond toestaan ​​App. Bekijk de gids
    Sommige apparaten moeten goed worden geconfigureerd om het draaiende te houden op de achtergrond.

2. Veiligheid Protection / Systeembeheerder

De instellingen zijn verplicht om de app voorkomen dat gemarkeerd of verwijderd worden door veilige apps. Overslaan als je niet de vermelde beveiligde apps geïnstalleerd.

Tik op "configureren”Te configureren.
Tik op "View gids”Om meer over te leren.

3. Gebruik Toegang en Bereikbaarheid

Deze instellingen zijn vereist voor sommige spion functies.

Tik op "configureren”Te configureren.
Tik op "View gids”Om meer over te leren.

• Enable “Internet Service” in “Usage Access”. Bekijk de gids
  • Enable “Internet Service” in “Toegankelijkheid”. Bekijk de gids
  • Enable “Internet Service” in “Notification Access”. Bekijk de gids

4. Verberg / toon iKeyMonitor icon

• Op basis van uw eigen behoeften, kunt u ervoor kiezen om het pictogram op de statusbalk en home scherm weer te geven of direct te verwijderen. Bekijk de gids

5. Wachtwoord wijzigen en PIN

• Om onbevoegde toegang tot iKeyMonitor aan de telefoon te voorkomen, kunt u het wachtwoord en de pincode bij iKeyMonitor> Instellingen> Beveiliging veranderen. (1,2,3,4)

Notitie:
Na de configuratie U moet de gedownloade installer en browser geschiedenis te verwijderen.
iKeyMonitor uploadt alle logs elke 5 minuten als het scherm van het apparaat is ingeschakeld. Wanneer het scherm is uitgeschakeld (telefoon standby), zal alleen GPS en de omliggende verslagen worden geüpload.
Controleren de gebruikershandleiding als je meer vragen.