iKeyMonitor Android Installation Guide

INSTALLEREN

1. Laat applicatie installeert vanaf “onbekende bronnen”

• Ga naar Instellingen> Beveiliging> tik “Onbekende bronnen

2. Tik op het gedownloade “iKeyMonitor-Android.apk” bestand om het te installeren

3. Open het na installatie is voltooid

Notitie:
Als jij kiest "Gedaan”Na de installatie, zoek en tik op het icoon iKeyMonitor op het scherm van het apparaat om de software te starten.

4 manieren om iKeyMonitor openen:

Direct na de installatie wordt iKeyMonitor toepassing zijn opgezet en begint te werken in een achtergrond-modus. De pictogrammen die op het startscherm en aanmelding balk kan worden uitgeschakeld vanuit iKeyMonitor Wizard. Bekijk de gids. Voor een betere gebruikerservaring, zijn er 2 opties: ofwel om hen op het startscherm en de kennisgeving bar van de bewaakte apparaat of niet.

1. Bezoek https://ikeymonitor.com/openapp met de browser van de telefoon (verborgen modus)
  2. Dial PIN # 8888 * met de oproep kiestoetsen (verborgen modus)
  3. Tik op iKeyMonitor icoon op kennisgeving bar (Visible Mode)
  4. Tik op iKeyMonitor pictogram op het startscherm (Visible Mode)

4. Voor geworteld apparaat, Grant iKeyMonitor root-toegang en converteren naar System App

• Voor wijnstokken inrichting verleent iKeyMonitor worteltoegang Notification veranderen Toegankelijkheid in Supersu / Superuser.
  • Voor geworteld apparaat, om te zetten iKeyMonitor om het systeem app van iKeyMonitor - Instellingen om het moeilijker maken om te worden gedood of verwijderd. Opnieuw opstarten na het converteren.

CONFIGURATIE

1. Enable "Internet/Network Service" in "Accessibility Service" and "Usage Access"

• Nadat je ingelogd bent, volgt u de popup dialogen iKeyMonitor schakelen in Dienst Toegankelijkheid, Gebruik Access en Battery Optimization.

2. Schakel Google Play Beschermen

• Google Play Protect is standaard ingeschakeld, dan kunt u Zet het uit of het kan de gebruiker kennis van de spion app te verwijderen.
  • Sla deze stap Als u niet beschikt over Google Play Geïnstalleerd (Bijvoorbeeld: Voor China telefoons, Google Play wordt niet standaard geïnstalleerd).
  1. Open je Instellingen Android-apparaat> Beveiliging> Google Play Beschermen
  2. Turn "Apparaat scannen op beveiligingsrisico's" OFF.
  3. Notitie:
    Op sommige telefoons wordt deze instelling zich op Google Play Store-app> Menu> Afspelen Beschermen

3. Essentiële instellingen te houden iKeyMonitor draait in de achtergrond

• iKeyMonitor kan worden uitgeschakeld / gedood door Power Saver of Task Cleaner van het Android-systeem als u niet de essentiële instellingen te configureren.
  • Bekijk de Essential Settings Now!

• Go to "Device Management", check if your device is connected to the spy panel and view logs after some minutes.
  • iKeyMonitor uploadt alle logs elke 5 minuten als het scherm van het apparaat is ingeschakeld. Wanneer het scherm is uitgeschakeld (telefoon standby), zal alleen gps en de omliggende logs worden geüpload.
  • Controleer de gebruikershandleiding en veelgestelde vragen als u vragen hebt.