iKeyMonitor Android Installation Guide

voorwaarden

Sla deze stap Als u niet beschikt over Google Play is geïnstalleerd (Bv: Voor China telefoons, Google Play niet standaard geïnstalleerd).

Schakel Google Play te beschermen

instellingen > Google > Veiligheid > Apparaat scannen op beveiligingsrisico's en Schadelijke apps verbeteren detectie (1,2,3)
Zet op “UIT

Schakel Google Play Protect Notification

• Op Android 7.x
    instellingen > meldingen > Google Play Store > Blokkeer alles (1,2,3)
    Zet op “OP

• Op Android 8.x
    instellingen > Apps en meldingen > Alle apps > Google Play Store > App notificaties > Hoge prioriteit (1,2,3)
    Zet op “UIT

Als u al hebt geïnstalleerd iKeyMonitor en gezien een melding “Verwijderen van schadelijke apps", dan lang drukken de aanmelding en Draai de kennisgeving aan “UIT“.

INSTALLEREN

1. Laat applicatie installeert vanaf “onbekende bronnen”

• Ga naar instellingen > Veiligheid > Tik “Onbekende bronnen

2. Tik op het gedownloade “iKeyMonitor-Android.apk” bestand om het te installeren

3. Open het na installatie is voltooid

Notitie:
Als jij kiest "Gedaan”Na de installatie, zoek en tik op het icoon iKeyMonitor op het scherm van het apparaat om de software te starten.

4 manieren om iKeyMonitor openen:

Direct na de installatie wordt iKeyMonitor toepassing zijn opgezet en begint te werken in een achtergrond-modus. De pictogrammen die op het startscherm en aanmelding balk kan worden uitgeschakeld vanuit iKeyMonitor Wizard. Bekijk de gids. Voor een betere gebruikerservaring, zijn er 2 opties: ofwel om hen op het startscherm en de kennisgeving bar van de bewaakte apparaat of niet.

1. Bezoek https://ikeymonitor.com/openapp met de browser van de telefoon (verborgen modus)
  2. Dial PIN # 8888 * met de oproep kiestoetsen (verborgen modus)
  3. Tik op iKeyMonitor icoon op kennisgeving bar (Visible Mode)
  4. Tik op iKeyMonitor pictogram op het startscherm (Visible Mode)

4. Voor geworteld apparaat, Grant iKeyMonitor root-toegang en converteren naar System App

• Voor wijnstokken inrichting verleent iKeyMonitor root toegang en verandering meldingen naar invalide in Supersu/Super gebruiker.

Alternatief: Als Magisk is geïnstalleerd om het doel apparaat roeien, in magie > Linksboven Menu > instellingen > superuser Meldingen, Selecteert u “Geen”De kennisgeving uit te schakelen.

• Voor geworteld apparaat, om te zetten iKeyMonitor om het systeem app uit iKeyMonitor - instellingen om het moeilijker te worden gedood of verwijderd te maken. Opnieuw opstarten na het converteren.

CONFIGURATIE

1. Enable "Internet/Network Service" in "Accessibility Service" and "Usage Access"

• Nadat je ingelogd bent, volgt u de popup dialogen iKeyMonitor schakelen in Dienst Toegankelijkheid, Gebruik Access en Battery Optimization.

3. Essentiële instellingen te houden iKeyMonitor draait in de achtergrond

• iKeyMonitor kan worden uitgeschakeld / gedood door Power Saver of Task Cleaner van het Android-systeem als u niet de essentiële instellingen te configureren.
  • Bekijk de Essential Settings Now!

• Go to "Device Management", check if your device is connected to the spy panel and view logs after some minutes.
  • iKeyMonitor uploadt alle logs elke 5 minuten als het scherm van het apparaat is ingeschakeld. Wanneer het scherm is uitgeschakeld (telefoon standby), zal alleen gps en de omliggende logs worden geüpload.
  • Controleer de gebruikershandleiding en veelgestelde vragen als u vragen hebt.