Andere Android 6.x Guide

essentieel Instellingen

Deze instellingen moeten correct worden geconfigureerd om iKeyMonitor blijven werken.

batterij Instelling

1. instellingen > Accu > Menu 3-Dot> Batterij bespaarder (1,2,3,4)
    Zet op “UIT

2. instellingen > Accu > Menu 3-Dot> optimalisering van het accugebruik > Alle apps > Network service of Internet Service (1,2,3,4,5)
    Zet op “Niet te optimaliseren

Achtergrond App Instelling

Geen speciale configuratie gevonden.
U kunt deze stap overslaan.

Andere instellingen

Geen behoefte om deze instellingen te wijzigen standaard. Maar ze zullen beïnvloeden iKeyMonitor functies als veranderd door de gebruiker.

Data gebruik

1. instellingen > Data gebruik > Mobiele data (1,2)
    Zet op “OP
    instellingen > Data gebruik > Menu 3-Dot> Laat achtergrondgegevens (1,3,4)
    Zet op “OP

2. instellingen > Data gebruik > Wifi > Network service of Internet Service > Beperk de app achtergrond data (1,2,3,4)
    Zet op “UIT

App Toestemming

instellingen > Apps > Network service of Internet Service > App informatie > machtigingen > App machtigingen (1,2,3)
Toestaan alle machtigingen