Andere Android 6.x Guide

essentieel Instellingen

Deze instellingen moeten correct worden geconfigureerd om iKeyMonitor blijven werken.

batterij Instelling

1. Settings > Battery > 3-Dot menu > Battery saver (1,2,3,4)
    Stel in op “OFF”

2. Settings > Battery > 3-Dot menu > Battery optimization > All apps > Network Service or Internet Service (1,2,3,4,5)
    Set to “Don’t optimize”

Achtergrond App Instelling

Geen speciale configuratie gevonden.
U kunt deze stap overslaan.

Andere instellingen

Geen behoefte om deze instellingen te wijzigen standaard. Maar ze zullen beïnvloeden iKeyMonitor functies als veranderd door de gebruiker.

Data gebruik

1. Settings > Data usage > Cellular data (1,2)
    Instellen op “ON”
    Settings > Data usage > 3-Dot menu > Allow background data (1,3,4)
    Instellen op “ON”

2. Settings > Data usage > WI-FI > Network Service or Internet Service > Restrict app background data (1,2,3,4)
    Stel in op “OFF”

App Toestemming

Settings > Apps > Network Service or Internet Service > App info > Permissions > App permissions (1,2,3)
Laat alle machtigingen