Pictogram verwijderen uit de Android-startscherm

Verwijder iKeyMonitor pictogram in het beginscherm met deze eenvoudige stappen.

1. Schakel iKeyMonitor statusbalkpictogram
    1. Open iKeyMonitor App - tovenaar - meldingen
    2. Verwijder het vinkje bij “Weergave statusbalkpictogram

2. Verwijder icoon uit de Android startscherm
    1. Veeg naar het scherm dat is iKeyMonitor icoon
    2. Tik en houd iKeyMonitor icoon voor ongeveer 2 seconden
    3. Na 2 seconden een Verwijderen icoon zal verschijnen op de boven- of onderkant (afhankelijk van uw launcher) gedeelte van het scherm
    4. Terwijl u het pictogram te houden, sleept u het aan “Verwijderen

Het pictogram wordt dan verwijderd uit het startscherm. iKeyMonitor zal niet worden verwijderd uit het apparaat.